GRINFOR
Covoare noi
Covoare vechi 
Vînzări, contacte
Noutăţi!
     

 

           Bine aţi venit! 

În 1993, cînd noi am început să producem covoare, principiul nostru de bază în lucru a devenit calitatea superioară a producţiei.

 Eforturile de susţinere a calităţii producţiei noastre la un nivel înalt au făcut ca numele "GRINFOR" şi noţiunea de “calitate” să fie amintite împreună.

În covoarele noastre dumneavoastră veţi observa adevărate opere de artă, cărora femeile moldovence le-au dat căldura mîinilor sale. Covoarele firmei "GRINFOR" vă vor surprinde plăcut cu gama armonioasă de culori combinatorii - efect căpătat prin folosirea vopselelor vegetale. Este de netăgăduit faptul că gingăşia şi fineţea lînii nu o poţi compara cu nimic în lume.

Succesele noastre în producţia vopselelor vegetale, alegerea firelor de tors de calitatea cea mai înaltă, atitudinea creatoare faţă de ţesut şi alegerea desenelor - sînt factorii care deosebesc fabrica "GRINFOR" de ceilalţi producători. Noi ne mîndrim cu aceea că alte companii de breaslă ne socotesc drept un exemplu de imitare.

Aceasta a fost posibil fiindcă la noi s-a format o atitudine deosebită faţă de noţiunea “calitate”. Noi sperăm că vom ocupa o treaptă şi mai înaltă pe piaţă, confecţionînd covoare de aceeaşi calitate înaltă.

Covoarele lucrate manual cu ornamente florale, orientale, moderne şi covoarele vechi moldoveneşti.